• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Site Tanıtım ForumKalbi.com Açıldı..

Arthur

Forum Üyesii
Sitenin Adı:Forumkalbi.com
Sitenin Adresi:
Sitenin Konusu:
Bilgi birikim eğlence , Forum tutkusu olanların mekanı.
Açıklama:
Merhaba sevgili dostlarım;

Farklı düşündüğümüz için fikirlerini söylemekten çekinen, kâh güleceğimiz kâh fikir alışverişi yapıp bilgi edinebileceğimiz yerleri, birbirinin yüzüne gülüp arkasından konuşan; entrikadan, dedikodudan, kaostan beslenen kalitesiz insanlar huzur bozduğu için, interaktif sözlük konularına yorum yapmayı seven, dedikodu yerine bilgisini paylaştıkça gelişmek isteyen, kaos ve entrikadan uzak kalmak isteyen kaliteli insanların sosyal medyayı forumlara tercih etmesinden dolayı, dijital platformlar sosyal ağlara dönüştürülerek forumlar her geçen gün değerini yitirmeye başlamıştır. Nedenleri sıralamaya kalkışırsak onlarca, binlerce neden bulabiliriz elbette.

Takdir edersiniz ki, yaşadıklarımız ve gördüklerimiz, o anlayıştan ve sorunlardan arındırılmış yepyeni bir forum kurma düşüncesiyle ne suçu sosyal medyaya, ne de ortamdaki kaos sevenlere atmak isterim ki, şapkamızı önümüze aldığımızda sosyal medyaların revaçta olmasında tek suçlunun aslında bizler olduğunu görmekteyim..

2015 yıllarında forumlardan tamamen uzaklaşmıştım; bu kararı almama sebep olan reel hayatımda beklemediğim olaylar silsileri sebep olmuştu.. Hiçbir zaman ''şu tarihte forumları bırakacağım'' gibi sözler de bulunmadım; aksine reel hayatımla sanalı birbirine karıştırmadığım için her zaman huzur bulduğum bir evim gibi gördüm forumları..

Bu yüzden açtığım forum ve yönetici olduğum tüm forumları kendi evim gibi benimseyerek emek vermekten asla çekinmedim. Bugün bir haksızlığa uğrarsam ne yapacağımı düşünmedim, her zaman sevdiğim ortamlarda emek verip elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.. Forumlara dönmek olarak düşünmüyorum; çünkü forumları bırakmamıştım, dönebileyim. Sadece özel hayatım içerisinde çözemediğim meselelerle haşır neşir olduğum için forumlara zaman harcayamamıştım diyelim..

2020 yılı benim için korona salgınıyla beraber tekrar forumlarda salgınla ilgili bilgilere erişebilmek, hepimiz gibi gelecekle ilgili umudumuzu yitirdiğim, daha sonraki hayatımda neler değişebileceğini öğrenebilmek ve birbirimize destek olup korkularımızı beraber aşmamız için aktif olmaya başladığım yıldı. Anladığım kadarıyla alışkanlıklarımız değişmiyor; sadece yerine başka alışkanlıklar geldiğinde unutuluyormuş..

İnternetin evlere girdiği 2009 yılları yani forumların forum olduğu, binlerce aktif üyeye sahip forumlar da bilgiye erişebilmekte kolay olmadığı için revaçtaydı. Salgın zamanı benim gibi tekrar foruma dönenler artık bilgi edinmek yerine, salgından sonra gülmeyi özlediğimiz, eskisi gibi katı kurallar görmek yerine özgürce fikirlerimizi yazabileceğimiz, eğlenceli bir ortamımız olmasını istediğim için aktif olmaya tekrar başlamıştım; lakin hiçbir zaman tekrar forum kurmayı düşünmedim; sadece fikir olarak önerilerde bulunan Arthur, Sürmenaj olmuştu. Teknik anlamda bilgileri unuttuğumu düşündüğüm için yapamayacağım bir işe bulaşmak istememiştim. Hayal olarak gördüğüm; ancak hayalimi gerçekleştirmem de bana yardımcı olan web master arkadaşım 'in mantıklı fikirleri sayesinde forum açma sadece bir hayal değil artık; hayallerimizin icraata döküldüğü gerçekler diyelim.

Üyelerin de seveceği, güzel bir adres olması için ortağım Keystone'la beraber alan adı bulmaya çalışırken karar verdiğimiz alan adının satın alındığını gördüğümüzde umutsuzluğa kapılmıştık.. Regex'in ''sürprizim var'' dediği gün meğerse Keystone'la aklımızdan geçen ortak bir adresi adeta beynimi okuyormuşçasına Regex'in de hissetmesi ''kalp kalbe karşıdır'' sloganımızın aklıma gelmesinin tatlı bir anısı ve tesadüfü olmuş oldu..

Aslında dün akşam bu yazıyı yazıp forumu açacaktım ama cümlenin başına bir türlü başlayamamıştım şimdi sonunu getiremiyorum farkındayım.. Ne okurken gözlerinizi yormak isterim ne de edebiyat parçalayarak acıtasyon..

Evet... 12.12.2023 tarihinde kurulumuna başlayıp 3 gün boyunca kurulumunda emek gösteren Regex arkadaşımızın emekleri neticesinde forumumuz 16.12. 2023 tarihinde resmen açılmış bulunuyor. Eksikliklerimiz illaki olacaktır.. Zamanla hepsini giderip yeniliklerle foruma güzellik getireceğiz..

Umarım sizlerin de kalbinizden geçenleri bizlerle paylaşabileceğiniz, güzel bir ortamda bizlere güzel yorumlar katarak yardımcı olursunuz..

Hadiyin kalbimizin sesini dinleyelim beraberce..

Yönetim

Admin
Merhabalar, öncelikle sitenizin yayın hayatında sizlere başarılar diliyoruz.
Site tanıtımınız otomatik olarak ONAYlanmıştır.

Lütfen Site tanıtım kategorisi kurallarına riayet etmeye özen gösteriniz.

Not: Şayet, kurallara uygun olmayan bir tanıtım yapıldı ise, üzülerek söylüyorum ki, bizim yöneticiler direkt olarak konuyu siliyor. :)

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.