Merhaba değerli forum üyeleri kuralları okuduk ve web master forum sitesi yayınlamak yasak değil diye gördüm. Ondan dolayı yönetim izni ile bu konuyu acıyorum.
Sitenin Adı: forumagel Web Master Freelancer Forumu
Sitenin Adresi:
Sitenin Konusu: Web Master ve Freelancerların bulusma noktası bilgi alışverişi , ve ticaret noktası olan bir forum sitesidir.
Açıklama: Forum sitemiz alternatif forumlara göre katı kuralları olan bir web master freelancer toplulugudur. Alanında bilgi alısverişi yapmak ve ticaret yapmak isteyen kullanıcıların bulusma noktasıdır.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Web Master Freelancer forumumuza moderatör alımı yapılacaktır öncelikle bunu belirtmek isterim. Ayrıca konuda yönetim kurallarına aykırı bir içerik varsa konuyu düzenlemesini yada silmesini fakat üyeliği banlamamasını rica ediyorum.Sitenin Adı: forumagel Web Master Freelancer Forumu
Sitenin Adresi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitenin Konusu: Web Master ve Freelancerların bulusma noktası bilgi alışverişi , ve ticaret noktası olan bir forum sitesidir.
Açıklama: Forum sitemiz alternatif forumlara göre katı kuralları olan bir web master freelancer toplulugudur. Alanında bilgi alısverişi yapmak ve ticaret yapmak isteyen kullanıcıların bulusma noktasıdır.