• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Fenomen Ece Ronay ile Mehmet Bilir boşanıyor!

Nova

Forum Üyesii

Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan Tiktok fenomeni Ece Ronay, geçtiğimiz yıl ocak ayında 2.5 aylık hamileyken Mehmet Bilir'le hayatını birleştirmişti. Temmuz ayında bebekleri Miran'ın doğumuyla anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, bir yıllık evliliğin ardından aldıkları boşanma kararıyla büyük şaşkınlık yaşattı.

Ronay, taciz iddialarından sonra Mehmet Bilir'in, Mehmet Ali Erbil ile buluşmasının ardından nişanlısından ayrıldığını duyurmuş ancak daha sonra aralarındaki buzların eridiğini söylemişti.

"MEHMET KİŞİSİNİ BOŞUYORUM"

Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Ronay, "Mehmet kişisini boşuyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum. Bazı şeylerden çok sıkıldım. Bu süreçte aktif olmayabilirim kusura bakmayın. Bir süre kafa dinlemek istiyorum, Diyarbakır'a gideceğim" ifadelerini kullandı.

Fenomen, bir diğer Instagram gönderisinde ise "Onun için tek temennim bundan sonra kafasına peruk takıp, istediği gibi yönlendirebileceği bir organik köy tavuğuyla birlikte olması" şeklinde göndermeli bir mesaj yazdı.
Ece Ronay, Miran bebek ile fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıyor

ECE RONAY-MEHMET ALİ ERBİL DAVASINDA İDDİANAME

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Ali Erbil'in mesajlarının Ece Ronay Bilir'in kişilik haklarını zedeleyecek biçimde hakaret içerdiği, bir başka mesajının ise 'Tehdit' suçunu oluşturduğu ifade edildi. Sanık Mehmet Ali Erbil'in 'Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

Ece Ronay: Mehmet Ali Erbil'in günlük kazancı 100 bin TL, Mehmet Ali Erbil hakkında 'zorla getirme' kararı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.