• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Estetikli haliyle gündem olmuştu! Rafet El Roman: Şeytan gibi çıkarmışlar

Artur

Forum Üyesii

Pop müziğinin başarılı isimlerinden Rafet El Roman, müzik kariyerinin dışında özel hayatıyla da gündeme geliyor. İki kez evlenip boşanan 55 yasındaki şarkıcı, iki yıldır kendisinden 24 yaş Yasemin Gergeç'le ile aşk yaşıyor.

Şarkıcı, son olarak yüzündeki değişimle dikkat çekti. Şiş görünen yüzüyle verdiği röportaj sosyal medyada gündem olan Rafet El Roman'a, eleştiri yağmıştı.

"YAKIŞIKLILIĞIM MAHVOLDU"

El Roman, gündeme gelen fotoğrafının tepki almasının ardından sessizliğini bozmuştu. Ünlü isim, yüzünün son haliyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

Yüzünün son hali olay olmuştu! 'Yakışıklılığım resmen mahvoldu'

"ŞİKAYET EDEMİYORUM"

Rafet El Roman, önceki akşam Bodrum Yalıkavak'da bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Yoğun bir konser takvimi var, ailemle birlikte geçiremiyoruz özel günlerimizi, bu iş bizim seçimimiz, şikayet de edemiyorum" dedi.

"SİNİRLERİM BOZULDU"

Gazetecilerin estetikle ilgili sorularına ünlü isim "Hafif bir botoks yaptırdım, bu haberlerin gündem olması bu işin biraz geyiği, şakadan ben de yorum yazıyorum, yaptım çok pişmanım diye takılıyorum ama bazı insanlara gerçekten gitmiyor. Bir fotoğraf var, basın da sürekli aynı fotoğrafı paylaşıyor, şeytan gibi çıkarmışlar beni, tüm estetik yaptıran arkadaşların yanına o fotoğrafı kullanıyorlar. Sertab Erener'e de benzettiler, artık sinirlerim bozuldu" diyerek cevap verdi.

Rafet El Roman ve genç sevgilisinin Bodrum'da aşk tatili!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.