• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ertuğrul Doğan'dan kadro dışı açıklaması

TrabzonSpor

Forum Üyesii
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, takımın performansı hakkında konuşurken, kadro dışı ihtimaliyle de ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. Ertuğrul Doğan, takımda bazı futbolcuların kadro dışı bırakılmasının gündemlerinde olmadığını açıkladı. Bir taraftarın, bazı oyuncuların kadro dışı kalması gerektiğini söylemesi üzerine Ertuğrul Doğan ''Oynanan futboldan ne ben, ne yönetim kurulu, ne sayın Şenol Güneş, ne de taraftarlarımız memnun değil. Bu konularla alakalı alınabilecek tedbirleri Şenol Güneş hocamızdan gelecek rapor doğrultusunda alabiliriz. Hocamızın da öyle bir talebi yok. Oyuncuyu bir şekilde içeriye aldıktan sonra değer kaybı da ortaya çıkabiliyor. Dolayısıyla kulübe de zarar ettirmeden, eğer performansla alakalı hocamızın bir talebi olursa yönetim kurulu olarak da en az zararla bu işte çıkmak zorundayız. Hepsini düşünmek durumundayız'' ifadelerini kullandı.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.