• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ertan Saban, Atatürk'ü canlandırıyor! 'Ruhunu benzetmeye çalıştım'

Artur

Forum Üyesii

Oyuncu Ertan Saban geçtiğimiz akşam Cihangir’de objektiflere takıldı. 46 yaşındaki ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Saban, senaryosunu BKM yazı ekibinin kaleme aldığı, 1930’lu yılların anlatıldığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı' adlı filmde Atatürk’ü canlandırmanın kendisi için büyük gurur olduğunu söyledi.

"İNŞALLAH ALTINDAN KALKMIŞIMDIR"

Film projesi için titizlikle çalıştıklarını anlatan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler

"BÜYÜK ONUR DUYUYORUM"

"Ben Ata'mızın kendini değil, ruhunu benzetmeye çalıştım" diyen ünlü isim, "Hem hemşerisi olmaktan, hem de bu projede yer almaktan büyük onur duyuyorum. Büyük bir heyecanla bekliyorum" şeklinde konuştu.

Filmin gösterim tarihini de açıklayan oyuncu, "Cumhuriyetimizin 101.yılını kutlayacağımız 29 Ekim' de gösterime gireceğiz" dedi.

'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.