Ah bir anlatabilseydim sana , sana olan sevgimi Ah bir anlayabilseydin beni
yıkardım dünyaları işte ozaman tüm dünyayı boğardım bir kaşık suda Ah Bir anlatabiseydim sana , seni ne kadar sevdiğimi Ah Bir anlayabiseydin içimdeki sevgimi Unuturdum herşeyi Bir sen olurdun bende sen olurdun her hücremde Ah Bir anlatabilseydim sana , Şu Gözlerimdeki yaşın sebbebini Ah Bir anlayabiseydin Beni , Sen diye çırpınan bu yüreği Her aklıma gelişinde dolmazdı gözlerim. Susmazdı sen diye çağırışan dilim Ah Bir anlatabilseydim sana , Benimde bir kalbimin olduğunu Ah Bir anlayabilseydin , Bu kalbin sana vurulduğunu Aşardık ozamn herşeyi ,biz neşe yazardık kader dedikleri şu hüzün dolu defteri Ah bir anlatabilseydim , dilimin değil , kalbimin sana söylediğim her sevgi içeren sözün sahibi Ah bir anlayabiseydin , Kaybettiğin şeyin sadece ben olmadığını Çıktım işte o Yoğun yerim olmayan hayatından Bin yılda bir gecen yıldız gibi geçtim kaydım avuçlarından Ah bir anlatabilseydim sana , Beni bu kadar nasıl incittiğini Ah bir anlayabilseydin, Deli gibi seven birine arkadaşız denemeyeceğini
__________________yıkardım dünyaları işte ozaman tüm dünyayı boğardım bir kaşık suda Ah Bir anlatabiseydim sana , seni ne kadar sevdiğimi Ah Bir anlayabiseydin içimdeki sevgimi Unuturdum herşeyi Bir sen olurdun bende sen olurdun her hücremde Ah Bir anlatabilseydim sana , Şu Gözlerimdeki yaşın sebbebini Ah Bir anlayabiseydin Beni , Sen diye çırpınan bu yüreği Her aklıma gelişinde dolmazdı gözlerim. Susmazdı sen diye çağırışan dilim Ah Bir anlatabilseydim sana , Benimde bir kalbimin olduğunu Ah Bir anlayabilseydin , Bu kalbin sana vurulduğunu Aşardık ozamn herşeyi ,biz neşe yazardık kader dedikleri şu hüzün dolu defteri Ah bir anlatabilseydim , dilimin değil , kalbimin sana söylediğim her sevgi içeren sözün sahibi Ah bir anlayabiseydin , Kaybettiğin şeyin sadece ben olmadığını Çıktım işte o Yoğun yerim olmayan hayatından Bin yılda bir gecen yıldız gibi geçtim kaydım avuçlarından Ah bir anlatabilseydim sana , Beni bu kadar nasıl incittiğini Ah bir anlayabilseydin, Deli gibi seven birine arkadaşız denemeyeceğini