• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Elif Buse Doğan'dan alkışlanacak hareket! 'Fark yaratmak istiyorum'

Artur

Forum Üyesii

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Elif Buse Doğan, önceki akşam Etiler’de bulunan bir mekanda sahne aldı.

Performansı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı sanatçı, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle dikkat çekti.

"KIYAFETLERİMİ BAĞIŞLIYORUM"

Sahne kıyafetlerini bir kez giydikten sonra bağışladığını belirten Doğan, "Kıyafetlerimi sosyal sorumluluk adına önemli yerlere bağışlıyorum. Bu şekilde hem ihtiyaç sahiplerine destek olmak hem de bir fark yaratmak istiyorum” dedi.

"BÜYÜK İLHAM ALIYORUM"

Yaklaşan konserinde ağırlıklı olarak Yıldız Tilbe’nin şarkılarına yer vereceğini söyleyen Doğan, arabesk müziğe olan sevgisini de dile getirdi: “Yıldız Tilbe’nin şarkılarından büyük bir ilham alıyorum. Bu gece onun şarkılarını seslendireceğim. Ayrıca arabesk müzik benim için her zaman ayrı bir yerde."

Elif Buse Doğan, sahnedeki güçlü performansıyla hayranlarını bir kez daha kendine hayran bıraktı. Ünlü sanatçı sahne kıyafetiyle gelen davetlilerden tam not aldı.

'Samsak Döveci' şarkısıyla gündem olmuştu! 'Beni takip eden bir sapığım var'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.