• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Eleştirileri yapanların başında ben geliyorum zaten."

Aaryan

Forum Üyesii
Eyüp Yardımcı; Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst eleştirilerini doğru buluyor musunuz? Turgay Demir; Eleştirileri yapanların başında ben geliyorum zaten. Şu anda Beşiktaş’ın birinci problemi elindeki kadroyu oyuncuların, oyun karakterlerine göre değil kendi önyargılarına göre kullanan Gio’dur. Beşiktaş kadrosunun inkar edilemez gerçekleri vardır Gio bunları inkar ediyor . Şu kadroda sol kanatta oynayacak tek isim Can Keleş’tir bir tek onu oynatmıyor. Semih kanatlarda kullanılırsa futbolu unutur bu oyuncuyu bu genç adamın her maçın son 20 dakikasında Immobilie’nin yerine oyuna koymak aklın yoludur. Gio bu yoldan da gitmiyor. Gedson ve Musrati Beşiktaş’ın ana kolonlarıdır bunlardan biri sakat ya da cezalı olduğunda orada oynayacak ilk kişi Salih Uçan'dır orada herkesin kullanıyor ama bir tek Salih’i kullanmıyor. Böyle bir zihinli adamla Beşiktaş sadece hayal kırıklığı yaşar. O nedenle diyorum ki şampiyonluk gitmeden GİO gitmeli... duhuliye.com/ röportaj

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.