• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ebru Şahin o soruya sinirlendi! 'Rahatsız oluyorum'

Artur

Forum Üyesii

SEÇKİN ŞENVARDAR - Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman, iki yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırmıştı. Ünlü çift, 1 Temmuz 2022'de Makedonya’nın Ohrid şehrinde nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren ünlü çiftten Cedi Osman, Yunanistan'ın Panathinaikos takımına transfer olmuştu. Bu gelişme sonrası ABD'den Yunanistan'a taşınan ünlü çift, Atina'da ev tutmuştu.

Ünlü oyuncuyu tanıdınız mı? Çocukluk fotoğrafını paylaştı: Sinirli kuş

'ORADA DA BİR EVİMİZ VAR'

Yunanistan’a taşındığı iddialarına yanıt veren Şahin, “Eşim yurt dışında çalışıyor, orada da bir evimiz var, gidip geliyoruz.” şeklinde konuştu.

Alıntı Metni

"SORULMASINDAN RAHATSIZ OLUYORUM'

Muhabirlerin “Anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise Şahin, “Bu çok özel bir durum açıkçası. Sorulmasından da rahatsız oluyorum ama şu an için anne olmayı düşünmüyorum.” yanıtını verdi.

Masterchef'te elenen isim belli oldu! Günün anlam ve önemine özel tabak hazırlandı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.