• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Dünyanın en yaşanabilir kentleri açıklandı

Bianca

Forum Üyesii
Dünyanın en yaşanabilir kentleri açıklandı

Economist Intelligence Unit; istikrar, sağlık hizmetleri, kültür, çevre, eğitim ve altyapı kategorilerinde değerlendirmeye aldığı dünyanın en yaşanabilir şehirlerini açıkladı.

Economist Intelligence Unit, 173 kenti istikrar, sağlık hizmetleri, kültür, çevre, eğitim ve altyapı kategorilerinde değerlendirdi. Küresel Yaşanabilirlik Endeksi'ne göre dünyanın en yaşanabilir kentleri belli oldu. Genel olarak yaşanabilirlik seviyelerinde son 15 yılın en büyük artışı görülüyor. Bu artışta Asya, Orta Doğu ve Afrika'da sağlık hizmetleri ve eğitim alanlarındaki kazanımlar rol oynuyor. Listenin ilk 10 sırasında bu yıl Kanada’dan üç, Avustralya ve İsviçre’den iki kentyer alıyor. Suriye’nin başkenti Şam listenin sonunda yer alırken, Ukrayna’nın başkenti Kiev ise savaş yüzünden sondan 9. oldu. İşte 2023 dünyanın en yaşanabilir kentler listesi...

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.