• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Dünyaca ünlü model kendisiyle dalga geçti! Sosyal medya yıkıldı

Artur

Forum Üyesii

2018 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber çiftinin geçtiğimiz ay bebekleri dünyaya gelmişti. Çift çocuklarına Jack Blues ismini vermişti.

Hailey Baldwin Bieber verdiği bir röportajında, "Muhtemelen hamileliğimin sonuna kadar saklayabilirdim ama hamileliğimin tadını dışarıdayken çıkaramamanın stresini yaşamak istemedim. Büyük sırrı saklıyormuşum gibi hissettim ve bu bana hiç de iyi hissettirmedi. Dışarı çıkıp hayatımı yaşama özgürlüğünü istedim” demişti.

Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den düğün sonrası ilk paylaşım!

Sosyal medyayı da sık kullanan ünlü manken eğlenceli bir paylaşım yaptı. Kendisiyle dalga geçen paylaşımına yer veren Hailey Bieber binlerce beğeni aldı.

Ünlü çift 2 gün önce evliliklerinin 5. yılını kutlamıştı.

İşteHailey Bieber'ın o paylaşımı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.