• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Dila Tarkan 3 aylık oğlunu okula yazdırdı

SheLa

Moderatör
Bayan Üye
Dila Tarkan 3 aylık oğlunu okula yazdırdı

Sosyetik güzel Dila Tarkan, 3 aylık oğlu Luca Kartal'ın eğitim hayatı için erkenden araştırmalara başladı.

Başvurular yapıldı
Geçen yıl işadamı Dağhan Doğruer'le evlenen ve 3 ay önce anne olan Tarkan, oğlunun iyi bir eğitim alması için İstanbul'un önde gelen okullarına başvurularda bulundu.

Acele etmeyince okularda yer kalmadığını söyleyen Dila Tarkan, oğlunu erkenden okula kaydettirdi.

"Yer kalmıyor"
Sosyal medyadan açıklama yapan Tarkan, şunları söyledi: 'Bence doğduğu gibi yazdırmak aşırı saçma bir şey, okulları 3 aylık oğlum için ararken bile utandım aslında ama bazı okullara erkenden yazdırmak gerekiyor yoksa yer kalmıyor. O yüzden şimdiden göndermeyi düşündüğüm okullara başvurumu yaptım.

"Sadece listeye aldılar"
Başvuru yaparken hiçbir ödeme yapmadım sadece listeye aldılar. Okula gitme vakti geldiği zaman tercihimizi ona göre yapacağız. En azından okulun listesinde yazılı olduğunuz için listedeki yerinizi koruyorlar."

Kaynakça Ensonhaber​

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.