• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim!

BenDeniZ

Bayan Üye
Forum Üyesii

Anna Karenina filmi için yurt dışından teklif alan ve sağlık sorunlarından dolayı yapımda yer alamayan Derya Alabora, "Menajerim aradı, 'Anna Karenina çekiliyor, Jude Law ve Keira Knigthly oynuyor. Ekim ayında boş gününüz var mı?' diye mail geldiğini söyledi. 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim. Sonra senaryoyu yollamalarını istedik ve hakikaten yolladılar. O sırada bir dizimde problem vardı ve ameliyata girecektim. İyi huylu kemik tümörü diye bir şey varmış. Doktorum 'Durabilen şeyler, bir sürü insanda var ama seninki büyüyor içeride, bacağını kırabilir. O yüzden bunu bir an önce buradan almamız gerekiyor' dedi. Öyle bir kritik durumdu ki. Sıradan bir diz ameliyatı değildi. Tam o döneme denk geldi. Ne yapayım, ileride çoluk çocuğa anlatacak bir hikayem olur hayatımda" diyerek anlattı.

"HERKESİN BİR KOÇU VAR"

Aynı ajanstan gelen başka bir teklifle Hollywood yapımı 'A Most Wanted Woman' filminde rol alan usta oyuncu, "Orada herkes çok iyi çalışıp geliyor. Herkesin bir koçu oluyor, figürasyon hazır geliyor" şeklinde konuştu.

"O KADAR ACI ÇEKMİŞ KADINLAR VAR Kİ"

Bir hikaye anlatmak istese kadın hikayeleri anlatmayı dilediğini belirten Derya Alabora, "Aslında hem kadın olduğumuz için böyle hikayelere çok çok ihtiyaç var. O kadar gizli kalmış hikayeler, o kadar acı çekmiş kadınlar var ki" açıklamasını yaptı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.