• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Deniz Seki annesini andı: Alışmak değil, sadece kabullenmek mümkünmüş

Artur

Forum Üyesii

Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, 23 Eylül 2023'te hayata veda etmişti. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı "Annemizi, meleğimizi, Güler’imizi maalesef kaybettik. Başımız sağ olsun" mesajıyla acı haberi duyurmuştu.

Güler Seki için 24 Eylül'de Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlenmişti Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etmişti. Törene müzik dünyasından Demet Akalın, eşi Okan Kurt, Sedat Kapurtu ve Emel Müftüoğlü'nun aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katılmıştı.

DUYGUSAL BİR MESAJLA ANNESİNİ ANDI

Ünlü şarkıcı, Güler Seki'yi ölüm yıl dönümünde sosyal medya sayfasından paylaştığı duygusal bir mesajla andı.

Annesi ile çekilen bir karesini 1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlayan 54 yaşındaki Seki, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

"SENSİZLİĞİ ÖĞRENEMEDİM, SENİNLE YAŞAMAYA DEVAM EDİYORUM"

"Bazen bir şarkının notasında, bazen rüzgarın fısıldadığı o tatlı meltemde sen varsın. Sensizliği öğrenemedim ama seninle yaşamaya devam ediyorum. Özlemin hiç dinmeyecek, sevgin hiç eksilmeyecek. Bu dünyada bıraktığın izler, bana en büyük miras. Seni hep seveceğim, hep anneciğim. Mekanın cennet olsun canım annem. Annemin ruhuna dua istiyorum hepinizden..."

Annesini kaybettikten sonra ilk kez sahneye çıktı! 'Konuşurken güçlük çekiyorum'
Deniz Seki: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.