• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Daniel Craig: 'Stormtrooper' kostümünün içinde ellerimi hissetmiyordum

Nova

Forum Üyesii

Hollywood yıldızı Daniel Craig, 2015'te çıkan ve J. J. Abrams'ın yönettiği Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'daki (Star Wars: Force Awakens) 'Stormtrooper' rolüne dair konuştu.

'Stormtrooper' zırhının ardında yüzü hiç görünmeyen Craig, filmde kendini sesi ve aksanıyla belli etmişti. Daniel Craig'in oynadığı 'Stormtrooper', Daisy Ridley'nin canlandırdığı 'Rey' karakteriyle bir sahnede birlikte yer almıştı.

"O ROL BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİYDİ"

'Happy Sad Confused podcast'ine konuk olan Craig, 'Yıldız Savaşları' için "O rol benim için çok kıymetliydi" dedi ve sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü:

'Yıldız Savaşları'nı çok seviyorum, yoksa rol alabilir miyim diye sormazdım. Yönetmen asistanı Ben Dixon'a 'Filmde oynayabilir miyim?' diye sordum. Sonraki gün lanet olasıca 'Stormtrooper' kostümünün içindeydim.

Daniel Craig pişman olmuş!

"GÜNÜN SONUNDA ELLERİMİ HİSSETMİYORDUM"

Ünlü oyuncu, kostümü hiç sevmediğini söyledi ve "O şeyi tüm gün boyunca giymem gerekiyordu, günün sonunda ellerimi hissetmiyordum" diye ekledi.

‘Stormtrooper' zırhının oyuncuları çok zorladığını belirten Craig, "Zavallılar, o şeyi çölde giymek zorundalar. Çekimler için Tunus'a gitmem gerekseydi yapamazdım" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.