• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Daha organizatör bir orta saha olabilirdi ama..."

Rodin

Forum Üyesii
Yusuf Kenan Çalık'ın açıklamaları şöyle: "Amir Hadizahmetovic, Konyaspor'u en değerli parçasıydı. Bu bağlamda transfer olarak gideceği her takımda verim vereceğini düşünüyordum. Ben Galatasaray'ın ya da Beşiktaş'ın en fazla ihtiyacı olduğu kanısındaydım. Bu arada Galatasaray'da da çok iyi bir alternatif olabilir ama daha az forma şansı bulacağı bir takım olurdu. Beşiktaş'ta ilk on bir oyuncusu olacak. Maxim konusunda benzer şeyleri söyleyebiliriz. Maxim, Gaziantep'in en değerli parçalarından birisiydi. Beşiktaş'ın biraz daha pasör bir, biraz da Sosa tarzı bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olduğu kanısındayım. Çünkü Gedson top taşıyıcı, Amir top taşıyıcı, belki uzun mesafeli bazı paslar söz konusu olabilir. Maxim top taşıyıcı. Biraz daha organizatör bir orta saha olabilirdi ama eskisine göre kıyas yaptığımızda biraz daha iyi bir orta saha oldu Beşiktaş'ta. Son maçta izleyemedik. Çünkü erteleme maçıydı ve Beşiktaş'ta yeni oyuncularını oynatamamıştı."

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.