• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Chris Hemsworth test sonucunda beklemediği bir haber aldı: Oyunculuğa ara veriyorum

BenDeniZ

Bayan Üye
Forum Üyesii

2010 yılında dünyaevine giren İspanyol model ve oyuncu Elsa Pataky ile Avustralyalı Chris Hemsworth, üç çocuk sahibi. Mutlu bir evlilikleri olan çift, bir süredir Avustralya'da Byron Bay'de yaşıyor. Avustralyalı yıldız Chris Hemsworth ve kendisi gibi oyuncu eşi Elsa Pataky, evlerinde 20'yi aşkın arkadaşlarının davetli olduğu bir parti vermişti.

Herkesin beyazlar giydiği partide çekilen fotoğraf ve videoları, hem kendileri hem de davetliler sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.

"ONLAR BAŞKA BİR HAYAT YAŞIYOR"

Çiftin paylaşımlarına dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan ülkelerden yorum yapan birçok kullanıcı "Onların yaşadığı bambaşka bir hayat" ifadelerini kullanmıştı.

ALZHEIMER OLMA OLASILIĞINI ÖĞRENDİ

Ünlü oyuncu Chris Hemsworth, 'Limitless' adlı Disney+ ve National Geographic ortak yapımı bir seride, uzun yaşam ve yaşlanmayı önlemeye ilişkin yolları keşfediyordu. Yapım kapsamında genetik test yaptıran oyuncu, gelecekte Alzheimer olma olasılığını artıran ‘APOE4’ geninin iki kopyasına sahip olduğunu öğrendi.

Chris Hemsworth'un karın kasları olay oldu

Yaşadıklarını Variety’e anlatan Hemsworth, test sonuçlarının çekim sırasında geldiğini ancak serideki doktor Peter Attia’nın yapımcı Darren Aronofsky’yi arayarak, "Bunu kameralar kapalı söylemek istiyorum" dediğini anlattı.

APOE4’ün önden belirleyici bir gen olmadığını ancak güçlü bir gösterge olduğunu söyleyen Hemsworth, Alzheimer hastalığına yakalanma riskinin sekiz ila 10 kat daha fazla olduğunu söyledi.

"ÇOCUKLARIMLA VE KARIMLA BİRLİKTE OLMAK İSTİYORUM"

Hemsworth, bu haberi almasının üzerine oyunculuğa ara vermek istediğini belirtti:

Alıntı Metni
Chris Hemsworth: Rol için kilo alıp verseydim 'ciddi aktör' derlerdi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.