• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Channing Tatum ve Zoe Kravitz nişanlandı

Artur

Forum Üyesii

Zoe Kravitz, ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu 'Pussy Island' filminin oyuncu seçmeleri sırasında Channing Tatum ile tanıştıktan sonra meslektaşıyla aşk yaşamaya başlamıştı. 2021'den beri birlikte olan ünlü çiftten mutlu haber geldi.
Birlikte bir Cadılar Bayramı partisinden çıkarken objektiflere yansıyan çiftten Zoe Kravitz'in parmağındaki tektaş dikkatlerden kaçmadı.

Channing Tatum ile Zoe Kravitz'in nişanlandığı ortaya çıktı. People'ın haberine göre çifte yakın kaynaklar nişan haberini doğruladı.

"BENİ GÜLDÜRÜYOR"

Zoe Kravitz, daha önce GQ'ya Channing Tatum ile birlikteliği hakkında konuşmuştu. Kravitz, "Beni güldürüyor ve ikimiz de sanatı, sanat hakkında konuşmayı ve yaptığımız şeyi neden yaptığımızı keşfetmeyi gerçekten seviyoruz" demişti.

Kadın hayranı müstehcen fotoğraflar göndermiş! 'Bana attığı şeyler çılgıncaydı'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.