• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Çebi'den yabancı sınırı sözleri: Tazminat isterim!

UzmErdaL

Forum Üyesii
"Biz, sezon başlamadan önce 9+2 ile devam edilmesini ifade ettik. Ancak bu reddedildi. Biz de TFF'nin almış olduğu karara göre transferlerimizi yaptık. Yerli futbolcu mecburiyetinden dolayı düşünmediğimiz transferleri yapmak durumunda kaldık. Bunlarla ilgili bir bütçe ayırdık ve harcama yaptık. Bundan sonra 'Ben değiştirdim, artık yabancı serbest' denildiği takdirde, ben de bu harcamaların kimin karşılayacağını sormak zorundayım. Madem öyle bana neden bu paraları harcattırdın? Yurtdışından bir futbolcuyu 0 bonservisle alabilme imkanım varken, sen aldığın kararla bir yerli futbolcuya 2 M€ ödeme yaptırtıyorsan, o zaman bu kararın arkasında duracaksınız. Ama gerçeği söyleyeyim. Bırakın benim futbolcularım, koyulan kural gereği forma şansı bulmasınlar. Kendi ayaklarının haklarıyla bu formayı almayı hak etsinler. Bu karar, çocuklarımızın yarışmacı ruhlarını törpülemiştir. 8+3 kararı, rekabet ruhunu törpülemiştir. Ancak, içinde bulunduğum konum gereği, bu karar değişirse, yabancı sayısı arttırılırsa, zararımın tazminini istemek zorundayım."

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.