UzmErdaL
Forum Üyesii
"Biz, sezon başlamadan önce 9+2 ile devam edilmesini ifade ettik. Ancak bu reddedildi. Biz de TFF'nin almış olduğu karara göre transferlerimizi yaptık. Yerli futbolcu mecburiyetinden dolayı düşünmediğimiz transferleri yapmak durumunda kaldık. Bunlarla ilgili bir bütçe ayırdık ve harcama yaptık. Bundan sonra 'Ben değiştirdim, artık yabancı serbest' denildiği takdirde, ben de bu harcamaların kimin karşılayacağını sormak zorundayım. Madem öyle bana neden bu paraları harcattırdın? Yurtdışından bir futbolcuyu 0 bonservisle alabilme imkanım varken, sen aldığın kararla bir yerli futbolcuya 2 M€ ödeme yaptırtıyorsan, o zaman bu kararın arkasında duracaksınız. Ama gerçeği söyleyeyim. Bırakın benim futbolcularım, koyulan kural gereği forma şansı bulmasınlar. Kendi ayaklarının haklarıyla bu formayı almayı hak etsinler. Bu karar, çocuklarımızın yarışmacı ruhlarını törpülemiştir. 8+3 kararı, rekabet ruhunu törpülemiştir. Ancak, içinde bulunduğum konum gereği, bu karar değişirse, yabancı sayısı arttırılırsa, zararımın tazminini istemek zorundayım."