• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Çebi'den denetim raporu açıklaması

UzmErdaL

Forum Üyesii
İşte Çebi'nin açıklamaları:

"Serdal Adalı kardeşim başkan adayıydı. '7 yılı inceleteceğim' dedi. Ben de '10 yılı inceleteceğim' dedim. Serdal Bey böyle yapıyor, sen yapmıyorsun o dönemde varsın diye derlerdi. Pandemiden dolayı 10 yıllık inceleme falan gecikti. Denetleyiciler koronavirüs falan oldu. Rapor gecikince beni çok suçladılar. Eskiden bir rapor yapılmış, çekmeceye atılmış. Ne halt ettiysek cezamızı çekeceğiz. Burası Beşiktaş! Maalesef eski başkan bu konuda agresif bir tavra girdi. Beni sürekli eleştirdi. Senin desteklediğin Serdal Adalı, '7 seneyi inceleyeceğim' diyor. Ona gönül koymuyor, bana koyuyor. Bu aklanmak için bir fırsattır. Bana bir teşekkür et, senin için bu bir şans. Bunu demesi gerekirken benim için de gereksiz agresiflik oldu. Benim kadar eski yönetim tarafından bunaltılan bir başkan yok. Ben geldikten sonra 20 senenin kiralamaları, kontratları önüme geldi. Aklınıza ne geliyorsa... Eskilerle uğraşmaktan iş yapamaz hale geliyorum. Bana göre bu uygulama, kimse taahhütte bulunmasa bile hep yapılmalı. Gidenin arkasından yapılmalı. Bir şey yapmadıysa 'Ne mutlu Türküm diyene', yaptıysa başka..."

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.