• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

cantamdan cıkan garip sey bilmiyorum paranomal mi

birkiz

Forum Üyesi
Bayan Üye
9172C734-EC2F-4956-8272-307DCCB88947.jpeg
bir gun cantamda böyle bir sey buldum. anlamadim ne olduğunu bayağı tahta gibi bir şey. internetten baktiğima gore cam fıstıhı kabuğu. ama bunun benim çantamda ne isi var bilemedim. 11 tane falan vardı. dedim büyü falan mu acaba ama ne alaka yani kim niye yapsin. bilgisi olan varsa valla cok merak ediyorum

Linux

Owner
Merhabalar, Çam fıstığının büyü amaçlı kullanımı yaygın değil. Hatta ilk kez duyuyorum büyü muhabbetini. Bu yüzden büyüden ziyade başka bir ihtimali düşünmek daha mantıklı olur. Şifa amacı ile biri toplamış ve belki biri koymuş ya da çantanıza yanlışlıkla karışmış olabilir.

Bu tür bir şeyin çantanızda nasıl bulunduğunu merak ediyorsanız, son zamanlarda neler yaptığınızı veya nerelere gittiğinizi gözden geçirmek faydalı olabilir.

SheLa

Moderatör
Bayan Üye
Eski hitit ritüellerinden biri olabilir. Ama bu kötü anlamda değil.
Koruyucu cinlerin desteğini almayı amaçlayan arınma ritüelinde, çam kozalakları şu şekilde majikal bir amaçla kullanılmaktadır.

Şöyle bir yazı okudum.
"Çam kabuğu, büyü ve spiritüel pratiklerde nadiren kullanılan bir malzemedir. Çam ağacı genel olarak çeşitli kültürlerde kutsal veya koruyucu bir sembol olarak kabul edilir, ancak kabuğunun özellikle büyü amaçlı kullanımı yaygın değildir.

Bazı şifa ritüellerinde veya doğa ile ilgili spiritüel pratiklerde çam kabuğu, arınma, koruma veya enerji dengeleme amaçlarıyla kullanılabilir. Fakat bu tür kullanımlar daha çok sembolik anlamlar taşır ve geleneklere göre değişiklik gösterebilir."

Ek olarak ;

"Geniş bir tepsiye çam kozalaklarını yerleştirir, ardından kızartılmış KAR tanelerini etrafa dağıtır. Kozalakları suyla söndürür ve ardından şu sözleri dile getirir: 'Bu kozalakları nasıl söndürdüysem, kötülük de kurbanlarımızla aynı şekilde uzaklaşsın!"

Polat

Moderatör
Ben korkmaya başladım bu nedir böyle :)

Aaaa Pardon GIF by TRT

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.