Aaryan
Forum Üyesii
İşte Adalı'nın açıklamaları: ''İHTİYAÇ VARDI ADAY OLDUM'' Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: "Resmi olarak adaylık başvurularının süresi var. Geçtiğimiz 3-4 aylık dönemde yaşadığımız bir sıkıntı var. Son 20-22 gün dediğiniz kısık en son kısım. Ben Beşiktaş'ın dertlerini ve sıkıntılarını takip ediyorum. 1 sene öncesinden seçim çalışmalarına başlamak benim yapacağım bir iş değil. Normal seçim süresine 18 ay var zaten. Pusu yatıp bir seçim zamanı beklemem ben. İhtiyacı gördüğüm zaman ki ihtiyaç var ki bu karar alındı, adaylığımı açıkladım. Hasan Bey 1,5 sene önce aday olacağını açıkladı. Benim tarzım da bu değil. Hepimizin başarılı olmasını istediğimiz bir futbol takımımız var. Acaba kötü gider mi diye de adaylık olayını düşünmem. İhtiyaç vardı geldim. Geçmiş dönemlerde de ihtiyaç olduğu için aday olmuştum." ''İKİNCİLİK, ÜÇÜNCÜLÜK HEDEF DEĞİLDİR'' Serdal Adalı: ''Eski yönetim kötü bir devre yönetti. Şampiyon olan hocanın sözleşmesi geç uzatıldı. Sergen hoca ile başkanın arası iyi değil sözleri ortaya atıldı. Böyle bir durumda futbol takımı başarılı olur mu? Kadro mühendisliği çok yanlış yapıldı. Görmek istediğimiz şampiyon olan Beşiktaş'tır. İkincilik veya üçüncülük bizim için bir hedef değildir.'' Siz mevcut düzenin devamı mısınız? Serdal Adalı: ''Bu dünyada yapılacak en kötü yorum. İki defa seçime girdim, Yıldırım Demirören'in devamı oldum. İkinciye girdim, Fikret Orman'ın devamı oldum. Bu algı operasyonları camiayı bölüyor. Bugün geldiğimiz noktada çok kötü bir görüntü var. Bölünmüş, parçalanmış bir durumdayız. Hiç iç açıcı değil.'' Sizi neden desteklesinler? Serdal Adalı: "Futbol takımımızı nasıl ayağa kaldırırız diye uğraşıyoruz. Mehmet Özdilek hocamız da çalışıyor. 11 Ocak'ta transfer dönemi başlıyor. En iyi şekilde değerlendirip takımı yeniden ayağa kaldıracağız. Biz Avrupa Kupaları'na katılamazsak, maalesef 85 milyon euroluk takımı tekrar ayağa kaldırmak için bir 85 milyon euro daha harcamamız lazım.'' Serdal Adalı: ''İkincisi camiayı bir arada tutmak, birleştirmek... Biz ne zaman birleşsek o zaman şampiyon oluyoruz. Kendi ayağımıza basmaktan dışarıyı unutuyor. TFF Başkanı gelecek benim evimde parmak sallayacak. Benim en çok sinirimi bozan şey bu. Bunu bu hale nasıl getirdiler. Ben seçilirsem, TFF Başkanı özür dilemedikçe o stada giremez.'' Serdal Adalı: "Hasan Arat'ı çok iyi tanırım. Birbirimize çok uzak değiliz. Herkesin kendine ait bir yönetim şekli var. Birleşme konusu Hasan Bey'den de geldi. Gel futbolun başına geç, neyi istersen öyle yap. Sonra sana bırakayım dedi. Güzel sözleri duyduktan sonra bu matruşka sözünü yakıştıramadım. Ben matruşkaysam, birilerinin devamıysam neden bizimle birlikte görev yapmak istedi? Camianın çok acele toparlanması lazım. Derlenip torbalanırsak, sorunları çözeriz." Canlı yayın:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Açıklamalar devam ediyor...