• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Can Yaman ile fotoğraf çekilmek pahalıya patlıyor! Ücret dudak uçuklattı

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,935
Puanları
36

'Gönül İşleri', 'İnadına Aşk', 'Erkenci Kuş' ve 'Bay Yanlış' gibi projelerde boy gösteren Can Yaman, bir süredir kariyerini İtalya'da sürdürüyor.

Türkiye'den ayrıldığından beri açıklamalarıyla ve yaptıklarıyla gündem olan isim, son olarak Madrid'de İspanyol hayranlarıyla buluştu.



5 YILDIZLI OTELDE DAVET

2019’dan beri İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu için fanları bir davet organize ettiler. Madrid'te 5 yıldızlı bir otelde yemekli organizasyona katılan Can Yaman hakkında ortaya atılan iddia şaşırttı.



‘Meeting-Greeting’ (Buluşma-Kutlama) adıyla geçen organizasyonun programı, Can Yaman ile tanışma, fotoğraf çektirme ve sunucu eşliğinde soru - cevap kısmından oluşuyordu.



VAKFA BAĞIŞLIYOR

Hayranları ile buluşacağı bir Avrupa turnesine hazırlanan Can Yaman ile fotoğraf çektirmek isteyen kişiler organizasyona katılabilmek için 675 Euro (25 bin TL) ödedi. Toplanan paralar, 'Can Yaman For Children’ adlı vakfa bağışlanıyor.



Can Yaman yine bildiğiniz gibi! Muhabirlerle yaşadığı sorun sonrası açıklama geldi
Can Yaman: Yenilmez olmadığımı hatırlatmak isterim!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.