• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

“Can keleş konusunda başlatdığım eleştiri yağmuru sele dönüştü”

Aaryan

Forum Üyesii
Eyüp Yardımcı; “Beşiktaş’ta formayı unutan, bekleneni veremeyen futbolcular derken Beşiktaş’ın önemli oyuncularından Rashica milli maçta sakatlık yaşadı durumu tam net değil bu gelişmeler ardından Milli ara sonrasında Beşiktaş evinde Konyaspor ile gündüz karşılaşması yapacak. Giovanni van Bronckhorst bu karşılaşmada kadro sürprizi yapar mı?” “Beşiktaş’ın sezon sonunda Fenerbahçe’de mukavelesi bitecek olan İrfan Can Kahveci ile ilgilendiği haberleri basında yer alıyor. İrfan Can Kahveci ve Beşiktaş böyle bir transfer Beşiktaş adına doğru bir adım olur mu?” Turgay Demir; Can keleş konusunda başlatdığım eleştiri yağmuru sele dönüştü. Artık bu çocuğu oynatmaktan başka şansı yok. Diyelim ki oynatmadı o zaman yapacağı açıklamaya kimse inanmaz. Oynattığı zaman da nasıl bir futbolcu bugüne kadar gizlediği ortaya çıkacak… Raschisa’nın sakatlığından bağımsız olarak Konya maçında kadroda bazı değişiklikler bekliyorum. İrfan Can çok kaliteli bir oyuncu Fenerbahçe’nin onu bırakacağını düşünmüyorum ama bırakır ve Beşiktaş alırsa elbette çok faydalı olur. duhuliye.com/ röportaj

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.