• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Cadılar Bayramı tarzı olay oldu! 'Keşke gerçekten vampir olsam'

Artur

Forum Üyesii

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve verdiği röportajlarla magazin gündeminden düşmeyen Merve Boluğur, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.

"DRAKULA HAYRANIYIM"

Ünlü oyuncu, Cadılar Bayramı partisindeki vampir makyajı ve kıyafetiyle ilgili sorulara, "Drakula hayranıyım, sürekli vampir filmleri izlerim. Cadılar Bayramında da bu sebepten vampir kadın olmayı seçtim" yanıtını verdi.

"VAMPİR OLMAK HOŞUMA GİDİYOR"

"Vampir kadın rolü gelirse oynar mısınız? sorusuna Boluğur, "Hemen 'evet' derim. Rolde bile olsa vampir olmak çok hoşuma gidiyor. Keşke gerçekten vampir olsam" söyleriyle bir kez daha adından söz ettirdi.

Merve Boluğur: Erkekleri seviyorum, özellikle de kumralları!

"ERKEĞİM BENİ KORUYOR"

Son olarak Etiler'de görüntülenen ve neşesinin yerinde olduğu gözlenen 36 yaşındaki güzel, köpeği gazetecilere havlayınca, "Cinsiyeti erkek. Erkeğim koruyor beni" sözleriyle espri yapmıştı.

'YÜZÜK' CEVABI DİKKAT ÇEKTİ!

Geçtiğimiz hafta parmağındaki yüzüğü paylaşan Merve Boluğur, akıllarda soru işareti bırakmıştı. Yüzük hakkındaki sorulara ise "Gerçeği de takılır neden takılmasın?" yanıtını vermişti.

Yeliz Yeşilmen'den Merve Boluğur'a: Barbie'nin halasının kızının görümcesinin kardeşi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.