• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Büşra Develi'nin 'sevgili' sitemi: Lise aşklarından da bahsedecek miyiz?

Artur

Forum Üyesii

Didem Soydan’la bir dargın bir barışık ilişkisinden sonra Deniz, 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile Taksim’de baş başa görülmüştü. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen çiftin barıştıkları iddia edilmişti.

Geçtiğimiz sene Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülenen Develi, "Burak Deniz ile aşk tekrardan başladı mı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Alıntı Metni

"KALBİM BOŞ"

Sonraki aylarda ise Cihangir'de görüntülenen güzel oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında "Sevgilim yok, kalbim boş... Kendimi işime verdim. Olursa zaten sizden kaçmaz mutlaka yakalardınız" açıklamasını yapmıştı.

30 yaşındaki Büşra Develi, son olarak önceki akşam Maslak'ta düzenlenen bir etkinliğe katıldı.

"KEYFİM YERİNDE"

Gazetecilerin sorularına yanıt vermek istemeyen Develi, sık sık birileriyle aşk haberlerinin yazılmasına tepki göstererek; "Lise aşklarından da bahsedecek miyiz? Benim keyfim şu an yerinde, hayatımda da kimse yok" demekle yetindi.

Yeni bir aşk mı? Büşra Develi gizemli erkek arkadaşıyla görüntülendi
Büşra Develi: Aman aman, ben böyle iyiyim!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.