• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Bu oyuncular oynayarak kazanılır"

Aaryan

Forum Üyesii
Kartal Yiğit şu ifadeleri kullandı: Beşiktaş'ta Rebic'i beğendim. Git gide üstüne koymaya başladı. Üç maçtır özellikle üstüne koymaya başladı. Bu Beşiktaş adına kazanç. Özgüven problemi yaşadı bence oynamayarak, Şenol Güneş hiç oynatmadı belki hazır olmayabilir ama bu tür oyuncuları oynatacaksınız. Bu oyuncular oynayarak kazanılır. Ben oynadığı zaman daha farklı olacağına inanıyorum. Fiziksel problemi vardı ama bunu hazır hale getirecek olan teknik ekipti. Maalesef bunu yapamadılar şimdi yavaş yavaş form tutmaya başlayan Rebic'i görüyoruz. Form tutmaya başladığı zaman araya Ocak girip bir kamp daha yaşadığı zaman Rebic'den Beşiktaş'ın mümkü olduğu en üst düzeyde faydalanacığını düşünüyorum.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.