• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Bu kadar aciz bir Beşiktaş görmedim!"

Aaryan

Forum Üyesii
Maçın ardından Tivibu Spor'da ekran karşısına çıkan Tümer Metin, Beşiktaş'ın maçtaki performansını ve kötü gidişatını yorumladı. Metin, daha önce bu kadar aciz bir Beşiktaş görmediğini ifade etti. "Bu kadar aciz bir Beşiktaş görmedim!" Tümer Metin, Beşiktaş'ın böyle bir performanını daha önce görmediğini dile getirirken, bu kadroyu kuranlara da eleştirilerde bulundu. Tümer Metin: "35-40 senedir gerek oynadım, gerek maç izledim. Hiç bu kadar aciz ve ne yaptığını bilmeyen bir Beşiktaş görmedim. Soruyorum; bu kadroyu inşa edenler ne düşündüler, neye hizmet ettiler, ne hayal ettiler, nasıl oyuncu seçtiler?" Tümer Metin'den futbolculara eleştiriler Tümer Metin, sahadaki Beşiktaş'lı futbolcuları şu sözlerle eleştirdi: "İkinci golden hemen önce, Fenerbahçe üst üste 5 defa seken topu kazandı ve Beşiktaş kendi ceza sahasından çıkamadı. Benim canım sıkılır sahanın içinde rakibe sarardım, sinirlenirsin, takım arkadaşını silkelersin. Arkadaşım sen dert etmeyeceksen ben niye dert edeyim? Zaten takımı kuranlar dışarıda, nasıl temizlenecek şimdi düşünüyoruz." Beşiktaş ne yapmalı? Beşiktaş'ın mevcut durumunu da yorumlayan Tümer Metin, "Bazen zararın neresinden dönersen kardır. Kangreni kesersen vücuda yayılmasını engellersin. Beşiktaş bu eşikte, bence burası daha sağlıklı incelenmeli." ifadelerinde bulundu.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.