• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Borini planı! Tek ödemeyle...

Rodin

Forum Üyesii
Sezonun flaş isimlerinden Fabio Borini ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar 32 yaşındaki kanat oyuncusu için girişimlerini hızlandı. Ara transfer döneminde transferi gerçekleşmeyen Borini için bu kez menajeriyle masaya oturulacak. Sözleşmesi haziranda sona erecek olan tecrübeli oyuncu için siyah-beyazlıların, herhangi bir bedel ödemeyecek olması nedeniyle bu transferin gerçekleşme ihtimali yüksek görünüyor. Yönetim, İtalyan yıldızı 1 milyon euro imza parası ödeyerek renklerine katmak istiyor. Borini, hücumun her bölgesinde forma giyebilen ve bu sezon ligin en etkili isimlerinden oldu. İtalyan yıldız, forma giydiği 27 lig maçında 19 gol atıp 8 da asist yaptı. Borini, G.Saray maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Ocak ayında büyük bir teklif aldım. Gitme zamanının doğru olmadığını düşündüm. Haziran ayında menajerimle oturup görüşeceğiz. Neler yapabileceğimize bakacağız" ifadelerini kullanmıştı. Kaynak: Fotomaç

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.