• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Blok3'ten Nilsu Berfin Aktaş cevabı! 'İşimize geliyor böyle şeyler'

Artur

Forum Üyesii

'Blok3' sahne adıyla tanınan rapçi Hakan Aydın, önceki akşam Beyoğlu'ndaki bir mekanda 'Obsesif' adlı yeni albümünün lansmanını gerçekleştirdi.

"BİR YILDIR UĞRAŞIYORUZ"

Basın mensuplarının sorularına yanıt veren rapçi, "12 şarkılık bir albüm. Bu albüm için bir yıldır uğraşıyoruz. Emeklerimizin karşılığını alacağız. Benim her şarkım sallıyor, bu albümüm de sallayacaktır" dedi.

Rapçi Blok 3 ile aşk yaşıyordu! Nilsu Berfin Aktaş: Bazen beraber iyi olmuyor

"ARKASINDAN KONUŞMAM"

Geçtiğimiz günlerde bir video paylaşan Hakan Aydın'ın, eski sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'a göndermede bulunduğu yorumları yapılmıştı. Blok3, "Kimseye yaptığım bir gönderme yok. Hikayeler yaşadık, hikayeyi yaşatan insanlar muhabbet konusu değil. Aşk acısı falan yok. Ben yaşıyorum yazmak için, işimize geliyor böyle şeyler. Zamanında birlikte olduğum hiçbir insanın arkasından konuşmam. Sizin bildiğiniz tek bir kişi var, o da Nilsu. Ben de onun arkasından konuşmam. Herkes kendi yoluna bakıyor" şeklinde konuştu.

"TATLISES'İN İZİNDEN GİTMİYORUM"

Ünlü rapçi, "Örnek aldığınız sanatçı var mı?" sorusuna, "Ben kimseyi örnek almıyorum. İki gün takılmak için yapmıyorum bu işi, kalıcı olmak istiyorum. Otel açacağım, Tatlıses'in izinden gitmiyorum. Kimsenin de izinden gitmiyorum. İsteyen izimden gelebilir. Buradan İbrahim Bey'e diss atmak (meydan okuma/eleştirme) gibi olmasın, ona değil cümlelerim" yanıtını verdi.

Nilsu Berfin Aktaş'tan 'arkadaşız' cevabı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.