• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Bisiklet psikolojisine iyi geldi

Artur

Forum Üyesii

SEÇKİN ŞENVARDAR - Mehmet Aslantuğ, bisikletiyle dolaşmaya çıktığı Cihangir’de görüntülendi. Artık ulaşım amaçlı olarak bisiklet kullanmaya başladığını söyleyen sanatçı, “Üç yılda iki bisikletimle toplam 42 bin kilometre yaptım. Ulaşım maksatlı günlük kıyafetlerle kullanıyorum. İstanbul’un şehir olarak bisiklet türü ulaşıma daha çok alan açması lazım. Çocukluğumuzla buluşuyoruz, hayatımda yeniden iki teker beni mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Bisikletin kendisine katkısının çok olduğunu söyleyen Aslantuğ, “Üç yıldır fiziksel, psikolojik bir sürü süreçlerin bende yürüyüşle karışık katkısını anlatamam. Bütün kasların çalışıyor ve yaşınla beraber kondisyonun artıyor. Arabam garajda duruyor, aküsü bitiyor vurduruyorum, sete bisikletle gittiğim de oldu. Yokuşlarda iniyor ve yürüyorsun” ifadelerini kullandı. Sanatçı, “Cihangir’in son 30 yılına tanığız ama bir senedir ilk kez geliyorum” dedi.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.