• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi! 'Anında kuaföre söyledik'

Artur

Forum Üyesii

Bebek'te basın mensuplarıyla sohbet eden Betül Demir, "Ben sık sık geliyorum Bebek'e yürüyüşe ama genelde sabahları çıkıyorum. Bu sabah geç çıktım, sizinle karşılaştık. Saçlarımda bir değişiklik var. Bunun sebebi hep aynı şeylerden olmasını istemediğim için. Yani bir klip çekiyorduk, klibin ortasında saçlarımı kestirmeye karar verdim. Anında kuaföre söyledik, çekim esnasında saçlar kesildi" ifadelerini kullandı.

"ARTIK KEMERLERİ SIKTIM"

Sahne kıyafetleri konusunda çarpıcı bir itirafta bulunan şarkıcı, "Ben artık pahalılıktan kaynaklı kemerleri sıktım. Çünkü bazı kıyafetler çok pahalı. Modifiye ettiriyoruz kıyafetleri. Düzenleyip tekrar giyiyorum bazen. Tasarımcı arkadaşlarımızın tasarımları oluyor, bazen onları giyip geri veriyorum. Paylaşmak çok güzel, ben de onlarla paylaşabiliyorum bazen. Öyle geçiriyoruz sahnelerimizdeki kıyafetleri" şeklinde konuştu.

‘Dertli insan istemiyorum’

"BEN OLSAM KAFALARINI KIRARDIM"

Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava'da kendisini dinlemeye gelen protokol seyircileri konser alanını erken terk edince sinirlenmişti. Konuyla ilgili Betül Demir, "Ajda Hanım kesinlikle haklı. En başta Ajda Pekkan izlemeye gidiyorsunuz. Hâlâ Ajda Pekkan'ı izleyebilmek şansımız. Millet olarak bizler konser adabını bilmiyoruz. Ajda Pekkan'lar bu dünyaya çok az gelir. Ben olsam kafalarını kırardım" diyerek güldü.

Ajda Pekkan konserinde protokol krizi yaşanmıştı! Sedef İybar'dan açıklama

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.