• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş'ta soru işaretleri var, Aboubakar..."

Aaryan

Forum Üyesii
Kartal Yiğit'in açıklamaları şöyle: "OLASI PUAN KAYBINDA OLACAKLARI TAHMİN EDEMEZDİM" Trabzonspor ve Club Brugge maçındaki kötü oyunların ardından Beşiktaş açısından Kayserispor karşısında iyi oyun önemli değil, galip gelmek önemliydi. Ortada olan gerçek bu. Olası puan kaybında zaten ben olacakları tahmin edemezdim. Yani tamam zaten her maç sonrası taraftarın bir yönetime, başkana olan bir tepkisi var. Bunu da geçtim. Artık ibre Şenol hocaya da dönebilirdi. Yani bir çıkmaza girebilirdi Beşiktaş. Ardı ardına çok önemli maçları var. Şimdi hafta içi Adana Demirspor deplasman sonra Konya deplasman geliyorsun. Avrupa maçı oynuyorsun. Yani üst üste maçlar bence Beşiktaş'ı sıkıntıya sokardı diye düşünüyorum ama öyle olmadı. "BEŞİKTAŞ BASKIYI KURAMIYOR" "Kayserispor karşısında ilk kırk beş dakikada Beşiktaş'ı hiç beğenmedim. Zaman zaman ileride baskı kurabilen bir Beşiktaş vardı. Mesela Fenerbahçe Galatasaray'a bakıyorsunuz en önemli özellikleri ileride baskıyı kurmaları. Rakibi tam anlamıyla şaşırtıyorlar. Defansları çıkartmıyorlar. Beşiktaş'ta bu yok. Boğucu baskı yok Beşiktaş'ta. Kenardakiler olsun, ilerideki Aboubakar olsun o baskıyı yapamıyorlar. O baskıyı yapamayınca da rakip cesaretleniyor bu sefer. Beşiktaş'ın üstüne gelmeye başlıyor." "ABOUBAKAR'I KEYİFSİZ GÖRDÜM" "Beşiktaş'ın yine de oyununda soru işaretleri var. Bu oyunla bu yapıyla bilmiyorum nereye kadar götürebilirler? Bir sıkıntılar olduğunu düşünüyorum ben Beşiktaş'ta. Mesela Aboubakar. Gol atmasına rağmen böyle bir keyifsiz gördüm. Club Brugge maçında da öyleydi. Akıllara da farklı şeyler gelmiyor değil. Mesela Arabistan takımlarından son dakikalarda teklifler almış. İyi paralar vermişler. Benim aklıma o geliyor. Kafası mı karıştı? Ne oldu? Eski Aboubakar değil, o sezona başladığımız Aboubakar'ı arıyorum yani."

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.