• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ta kritik görüşme... Burak Yılmaz'a söz verildi!

Aaryan

Forum Üyesii
Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor’a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından teknik sorumlu Burak Yılmaz, Başkan Ahmet Nur Çebi ile toplantı yapacağını ve sonrasında görevi bırakabileceğini açıklamıştı. Burak Yılmaz, Antalya’daki maç sonunda, “Şimdi buradan çıkınca konuşacağım. Küçük isteklerim olacak. Hayır derse ayrılacağım. Benim kimseden beklentim yok. Ben sabah akşam burada çalışıyorum. Ben kendi ülkemde böyle bir saygısızlık yaptırmam, yaptırmam. Hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var, kanal kanal gezen büyüklerimiz var. Şimdi başkanımla konuşacağım, 3-4 Aralık’a kadar devam edeceksem benim ufak isteklerim var, olmayacaksa ben teşekkür edeceğim” ifadelerini kullanmıştı. GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ Karşılaşmanın ardından ikilinin Antalya’da bir araya geldiği ve bir durum değerlendirmesi yaptığı kaydedildi. SEÇİME KADAR SÖZ VERİLDİ! Görüşmenin finalinde, yola devam kararı çıktı. Burak Yılmaz’ın, “Seçime kadar ben devam edeceksem, başkandan ufak isteklerim olacak” diyerek istediği desteğe Çebi’den olumlu yanıt geldiği bildirildi. Başkanın seçime kadar yeni bir teknik direktörü takımın başına getirmeyi düşünmediklerini belirttiği ve Burak Yılmaz’a 3 Aralık’taki seçime kadar destek sözü verdiği kaydedildi.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.