• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ta ilk imzalar atıldı: Hasan Arat özkaynak sözünü tuttu

Aaryan

Forum Üyesii
3 YILLIK SÖZLEŞME Seçim öncesi Beşiktaş'ın özkaynağı altyapılarına yoğunlaşılacağını belirten yönetim, U-19 takımında oynayan 2005 doğumlu Abdülmecid Dönmez ve Şahin Kalınsazlıoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladığini TFF'ye bildirdi. MAZBATASINI ALIP GÖREVE BAŞLADI Beşiktaş'ta Pazar günü düzenlenen kongrede Hasan Arat 7 bin 271 oy ile siyah-beyazlıların 35. başkanı oldu. Arat ve yönetim kurulu üyelerine bugün Tüpraş Stadyumu'nda yapılan törenle mazbataları takdim edildi ve göreve başladı.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.