• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ta Giovanni Van Bronckhorst defteri kapandı..Yeni hedef..

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst ile olan görüşmelerde sıcak bir gelişme yaşandı. Hollandalı hocayla anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, ekip için bekleyişe geçmişti. Bronckhorst'un farklı kulüplerde çalışan yardımcıları için yapılan teklifler olumsuz yanıt aldı. Beşiktaş yönetimi ikna için temaslarını sürdürse de sürecin uzamasının ardından yönetim Van Bronckhorst ile görüşmelerini noktaladı. Beşiktaş diğer adaylara yönelirken ilk hedefin Lucescu olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ta son dakika kararının ardından yönetim, Rizespor maçına Mircea Lucescu ile çıkmayı planladığı belirtildi. Öte yandan kısa süre önce açıklama yapan 78 yaşındaki Mircea Lucescu, takım çalıştırmayı düşünmediğini belirtmişti. İşte o sözler; "Şu an Bükreş'te ailemin yanında keyifli zaman geçiriyorum, torunlarımı seviyorum. Bazı kulüplerin benimle teması oluyor. Tercihim sezon başında, haziranda bir kulüple anlaşmak. Sezon ortasında göreve gelmeye pek sıcak bakmıyorum. Ukrayna'da son sezon çok sıkıntılı geçti. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesi, futbolu da olumsuz etkiledi. Bu süreçte psikolojik olarak da yara aldık. Futboldan kopmuş değilim ancak biraz daha kafamı dinlemek istiyorum." Duhuliye.com ÖZEL HABER

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.