Aaryan
Forum Üyesii
Altan Tanrıkulu; Beşiktaş'ın kazandığı bir maçı hatırlıyorum, Galatasaray maçı, Fatih Terim teknik direktör iken Galatasaray Lokomotiv Moskova ile Perşembe gecesi oynamıştı maç pazar günüydü dönüş, mönüş hikâye bazen. Beşiktaş'ta başka bir şey var, oyuncu seçimi ile alakalı bir şey değil. Başka bir şey var Beşiktaş'ta rahatsızlık futbol takımı ile ilgili ve takım kimyası bence yerle bir. Benim söylediklerimin dışında Beşiktaş'ın son Trabzon maçı da dahil bu seneki enerjisiyle ilgili Fenerbahçe, Galatasaray'dan farklı bir şeyi gözüküyor mu? gözükmüyor mu? Trabzon maçında down olmuşlar arada iki gün içinde ne değişti bilmiyorum. Daha da aşağıya inmiş bu enerji, bu durumda oyuncular oynadı oynamadı gibi ama bir de teknik analiz yapayım; Mertens önelmi mi? önemli. Szymanski önemli mi? önemli skor açısından. Beşiktaş'ın skor açısından orta sahada kim önemli? Bence hiç kimse önemli değil, hiç kimse doğru dürüst üretmiyor ayda bir gol atan Gedson var belki asist filan yapamıyor. Takım orta sahası üretmiyor. Orta sahada üretebilecek bence en değişmemeis gereken isim Gedson'u net 8'e çek, 6 yap Chamberlain. Chamberlain birden yok saydın. Beşiktaş'ta bir enerji düşüklüğü var.''