• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ta 30 milyon euroluk ödeme kapıda!

Aaryan

Forum Üyesii
Finansal kriterler kapsamında UEFA’ya borçsuzluk belgesi sunmak zorunda olan yönetim kurulunun bir ay içinde teknik heyet ve oyunculara tüm alacaklarını ödemesi gerekiyor. Futbolculara son iki aydır maaşlarının ödenmediği ifade edildi. Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel’in borçları ödemek ve UEFA ile sorun yaşamamak için çalışma başlattığı bildirildi. GÖÇMEZ İKNA EDİLDİ Asbaşkan Onur Göçmez yaşanan gelişmeler nedeniyle istifa kararı aldı. Göçmez olağanüstü yönetim toplantısında istifasını Başkan Hasan Arat’a sundu. Ancak Göçmez futbolda yeni yapılanmaya gidileceği sözü üzerine kararından vazgeçti. İstifanın eşiğinde olan bir diğer Asbaşkan Mete Vardar da yeni yapılanma nedeniyle herhangi bir adım atmadı. Kulüpten yapılan açıklamada Onur Göçmez’in istifanın Başkan Arat tarafından kabul edilmediği belirtilerek, Göçmez’in görevinin başında olduğu kaydedildi. Diğer yandan İletişimden Sorumlu Yönetici Prof. Dr. Işıl Zeybek de dün istifasını yönetime sundu. HEDEF KARA BULUTLARI DAĞITMAK Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasında bugün Macaristan’ın Debrecen kentinde Maccabi Tel Aviv’le karşılaşacak. Krizdeki siyah-beyazlı takım, İsrail ekibini mağlup ederek kara bulutları dağıtmayı hedefliyor. Kartal, UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasında bugün İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i konuk edecek. Müsabaka UEFA’nın kararı doğrultusunda Macaristan’ın Debrecen şehrindeki Nagyerdei Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak. Avrupa Ligi’nde oynadığı son 2 karşılaşmada Lyon ve Malmö’yü mağlup ederek 6 puana ulaşan Kartal 18. sırada yer alıyor. Dört maçını da kaybeden puansız Maccabi Tel Aviv ise 35. basamakta bulunuyor. İsrail ekibi son maçında Ajax’a deplasmanda 5-0 mağlup olmuştu. Beşiktaş dün sabah İstanbul’da gerçekleştirdiği son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlı takım ilk 15 dakikası basına açık tutulan çalışmanın ardından özel uçakla Debrecen’e giderek kampa girdi. Kartal’da sakatlığı bulunan Ernest Muçi kafilede yer almadı. Hürriyet

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.