Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’nın genç orta oyuncusu Begüm Kaçmaz, kariyerine Avrupa’da devam ediyor. İtalya Ligi ekiplerinden II Bisonte Firenze, Begüm Kaçmaz transferini resmen açıkladı. 2007 doğumlu ve 187 cm boyundaki Begüm Kaçmaz, İlbank ve Vakıfbank formalarının ardından Beşiktaş’a transfer olmuştu. Beşiktaş formasıyla gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken genç oyuncu, bu sezon sergilediği gelişimle Avrupa ekiplerinin radarına girmişti. Transferi sonrası açıklamalarda bulunan Begüm Kaçmaz, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Öncelikle Firenze'nin yeni oyuncusu olduğum için inanılmaz heyecanlıyım ve onur duyuyorum. Kulübün önemli bir geçmişe sahip olduğunu, İtalya'da ve yurt dışında saygı gördüğünü biliyorum, bu nedenle bu ailenin bir parçası olmak benim için gerçekten çok anlamlı. Karar vermemdeki ana nedenlerden biri de İtalya liginin gücü ve kalitesiydi: dünyanın en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor ve bir oyuncu olarak gelişmek için mükemmel bir ortam olduğuna inanıyorum. Kendimi kanıtlamak istedim ve bunu yapmak için İtalya'dan ve Firenze'den daha iyi bir yer düşünemiyorum." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..