• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş'ın yeni transferi sezonu kapattı! Kahreden şanssızlık

Aaryan

Forum Üyesii
Basketbol Gelişim Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı Türk derbisini Sarı-Lacivertli ekip 79-63 kazanmış, kupayı müzesine götürmüştü. Beşiktaş aldığı mağlubiyetin üzüntüsünün yanında bir de takımın en önemli yıldızlarından biri olan Nika Mühl'ün sakatlığıyla sarsılmıştı. Karşılaşmanın 3. çeyreğinde dizinden sakatlanan 23 yaşındaki Hırvat yıldız acılar içinde yerde kalmış, sedye ile sahayı terk etmişti. Nika Mühl'ün yapılan kontrollerinde diz çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı. Mayıs ayında sözleşme imzalayan Mühl, Siyah-Beyazlı ekiple sadece bir resmi maça çıkabildi. Sezonu kapatan Nika Mühl, Instagram hesabından dizinin fotoğrafıyla bir mesaj yayınladı: "Beni tanıyan herkes, vaktimi her zaman çalışarak geçirdiğimi bilir. Bu sefer de farklı olmayacak. Sevgi ve destekleriniz için minnettarım. Gerçekten benim için bu durumu kolaylaştırıyorsunuz. Benim için bu sakatlık, yeni bir mücadele olacak ama bu sefer kendimle. Kendini beğenmiş gibi konuşmak istemem ama kolay bir galibiyet olacak!"

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.