• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Beşiktaş'ın matematiğinde bir eksik var''

UzmErdaL

Forum Üyesii
'Sarı Fırtına'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Ben Beşiktaş'ın matematiğinde bir eksik olduğunu düşünüyorum. Bugünkü orta saha, sakatlığından ötürü yoktu Josef... Josef- Gedson- Salih üçlüsü.

Gedson Fernandes... Evet, hocanın da eleştiri var. Ben katılıyorum hocaya. Gedson'un orta saha özelliği var ama final işlerinde çok net ortaya koyamadı bunu. Kasımpaşa maçında merkezde Salih oynadığı zaman da ileri gitmeyen bir Gedson, mevki olarak önde oynamayan bir Gedson istediği hikayeyi yapamadı.

Artı, aynı zamanda oyunu tutması gereken bölümde de orada Salih-Gedson ikilisi olmadı. Orayı çok rahat geçen bir Kasımpaşa gördüm ben. Orta sahayı çok rahat geçtiler. 3-4 tane çok net pozisyon da buldular.

Maç sonu yayında Mert'i en güvenilir oyuncu seçtik biz. En iyi oyuncu kaleci Mert'ti. Ha, bu da bir oyununu gösterdi.

İkincisi; kurgusunda çok büyük eksiklikler olmasına rağmen N'Koudou'nun hala tek tehdit olmasının, Şenol Hoca'nın işini çözmesi gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Sağda Cenk, ortada santrfor Weghorst, solda N'Koudou. Zor iş...

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.