• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Beşiktaş'a bayıldım"

Aaryan

Forum Üyesii
Van Bronckhorst'un bazı tercihlerini eleştirebiliriz.Semih'i niye almadı, oyuncu değişikliğini geç mi yaptı, Muçi'ye fazla mı sabretti gibi eleştiriler normaldir. Bunları bir yana koyuyorum açık ve net bir şekilde söylemek gerekirse van Bronckhorst'a Beşiktaş yönetiminin Gordon Milne muamelesi yapması lazım! 5 sene gözünü kapatacak! Bu akşam Beşiktaş'a bayıldım, skor tabelası umrumda değil! Beşiktaş'ın Uefa Kupası'nda yukarıya gitmesini beklemiyorum, elinden geldiğince mücadele etmesini bekliyorum. Bu akşam en keyif aldığımız maç van Bronckhorst'la Beşiktaş doğru yolda. Hocayı tartışmaya hiç açmasınlar, Gordon Milne ilk senesinde 2. oldu. Rahmetli Süleyman Seba ısrar etti daha sonra 3 sene üst üste şampiyon oldular. Giovanni van Bronckhorst genç, futbolu bilen, kariyerli, oyuncuların dilinden anlayan, yıldız oyuncu veya genç oyuncu ayırt etmeden doğru diyaloğu kuran kaliteli bir futbol adamı. Kaliteyi her zaman yakalamıyorusun. Yakaladın, şimdi rakiplerinden bir farkın olsun. 5 sene devam eder en az. duhuliye.com

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.