• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE'NİN YAN KURULU GİBİ"

Aaryan

Forum Üyesii
Işın Çelebi, "Gerçekleştirdiğimiz son kongre şunu gösterdi: Galatasaray'ı karşısındaki rakipler birleşip, aşağıya çekmeye çalışsalar bile, Galatasaray bir istikrar çizgisi yakalamıştır. Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı ittifak kurmaları kendileri açısından çelişki oluşturuyor. Her iki kulübün başkanları birbirini tamamlayan demeçler veriyorlar. Biri bir gün konuşursa, öteki ertesi gün konuşuyor" dedi. "BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE'NİN YAN KURULU GİBİ" Sözlerine devam eden Çelebi, "Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yan kuruluşu gibi oldu. Bu çok açık ortaya çıkıyor. Ama ben bunu çok önemsemiyorum. Bu stratejik yönetimde 5. kol faaliyeti uyguluyorlar; ama bu bir ilkeli olmak meselesi. İlkeli ve başarılı olmak. Gördüğüm kadarıyla Galatasaray yoluna devam edecek; çünkü kendi özgücüne dayanarak mücadele ediyor" şeklinde konuştu. "İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ SIRA İÇİN MÜCADELE ETSİN" Çelebi, "Galatasaray'da onun bunun yardımıyla iş yapmış insan yok. Bu tür insanlar hayatta başarılı olamaz. Son 2 yılın hakem hataları incelensin. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak? Fenerbahçe ne yaparsa yapsın Galatasaray'ın önüne geçemez. Beşiktaş başkanını da yakından tanıyorum. Onlar ikinci, üçüncü sıra için mücadele etmeliler" ifadelerini kullandı.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.