• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray karıştı!

Rodin

Forum Üyesii
Sarı-kırmızılılarda, fatih Karagümrük maçının ardında Bafetimbi Gomis krizi yaşanıyor. Teknik direktör Okan Buruk, günlerdir gizlenen Gomis krizini medyaya açıklarken başkan Dursun Özbek de Fatih Karagümrük maçından sonra, Gomis'in sezonun geri kalanında oynamak istemediğini dile getirdi. GOMIS'TEN AÇIKLAMA GELDİ, MUSLERA BEĞENDİ! Fransız golcü ise konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda şu paylaşımı yaptı: "Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği bir çok maçta olduğu gibi. Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları, onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz." Gomis'in bu açıklamasını Muslera başta olmak üzere diğer futbolcuların beğenmesi dikkat çekti. ICARDI DE DERBİDE OLMAYABİLİR Galatasaray'da Gomis'in yanı sıra Icardi'nin de sakatlığı nedeniyle forma giymeyebileceği bildirildi. Beşiktaş, Galatasaray'ı evinde yenerek ligin kaderini yeniden çizmeyi hedefliyor.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.