• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"BEŞİKTAŞ 5'TE 4 YAPARSA ŞAŞIRMAM"

Aaryan

Forum Üyesii
Fırat Günayer; Transfer dönemi bitti bir rahatlama oldu ama maç fikstürü çok yoğun yani üst üste Eyüp, Ajax ve Kayserispor deplasmanı Beşiktaş biliyorsunuz sırf deplasman yapacak Avrupa maçlarından sonra... Sercan Dikme; 14 günde Eyüpspor maçıyla birlikte 14 günde 5 maç oynanacak. 22 Eylül tarihinde Eyüp spor maçıyla başlanıyor 4 gün sonra 26 Eylül'de Ajax deplasmanı, Ajax deplasmanından 4 gün sonra 30 Eylül'de Kayserispor deplasmanı, Kayserispor deplasmanından sonra içeride 3 Ekim'de Frankfurt ve 3 gün sonra da 6 Ekim'de deplasmanda Gaziantep ile karşılaşacak, kritik bir dönemeç olacak... Fırat Günayer; Beşiktaş'tan bu süreçte beklentim 5'de 4 yapması, yaparsa ben şaşırmam, nasıl oldu demem. Eyüpspor'u yenecek güçte tabiki Eyüpspoı ligin iyi, güçlü kadrolarından birini oluşturdular. Arda Turan bayağı bu iş üzerine düşünüyor futbol üzerine bayağı bir düşünen yeni bir teknik direktör olmasına rağmen bu işe derinlemesine yapmak isteyen bir isim ama Eyüpspor güçlü bir oyunu var yani Eyüpspor Beşiktaş' sanki biraz daha kapanan takımlar zorlayacak gibi gözüküyor. Trabzon'da belki kırmızı kart olmasaydı Trabzon'la hadi kozlarımızı paylaşalım sen de açık oyna, ben de açık oynayayım maçı olsaydı Beşiktaş belki oradan galip gelebilirdi. Beşiktaş kapanan takımlara karşı zorlanıyor. Eyüpspor kapanmaz kendi oyununu oynar diye tahmin ediyorum Beşiktaş rahat olur o yüzden Eyüpspor maçından benim beklentim galibiyet... duhuliye.com

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.