• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Berrak Tüzünataç: Yalnız olmaktan keyif alıyorum

Artur

Forum Üyesii

Berrak Tüzünataç: Türk sinemasına at üstünde girdim

Oyuncu Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz aylarda Hello dergisine konuşmuştu. Çocukluk hayali sorulan Berrak Tüzünataç, dansöz olmak istediğini söylemişti.

"DANSÖZ OLMAK İSTİYORMUŞUM"

37 yaşındaki oyuncu, "Dansöz olmak istiyormuşum. Bu kararım pek teşvik edilmemiş olacak ki ilkokulda bilim kadını olmak istediğimi beyan etmişim bir anket defterinde. Sonuç olarak oyuncu oldum. Buyurun size tatlı, kısa bir fıkra" demişti.

"ÇOK HAYAL KURARIM"

Hello dergisine röportaj veren Tüzünataç, “Özgürlük hissi benim için biraz hayati. Kendi içinde samimiyeti ve gerçekliği çok arayan biriyim. Kendimi bildim bileli hayalperestim. Çok hayal kurarım, meşgul dönemlerde hayal kurmayı özlerim hatta” ifadelerini kullanmıştı.

"HER ŞEY YOLUNDA"

Oyuncu Berrak Tüzünataç önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Elinde kahvesi ile mağazaları gezen Tüzünataç objektiflere yansıdı. Muhabirler ile ayaküstü sohbet eden oyuncu, "Bu aralar spor yapıyorum ve sanatla uğraşıyorum, vakit buldukça da arkadaşlarımla bir araya gelerek keyifleniyorum. Yani gördüğünüz gibi her şey yolunda" dedi.

"ŞİMDİLİK ÖYLE BİR PLANIM YOK"

Muhabirlerin, "Yakın arkadaşlarınız Umut Evirgen ve Alina Boz'un düğününde çok mutlu görünüyordunuz. Size ne zaman sıra gelecek?" sorusuna Tüzünataç, "Benim şimdilik öyle bir planım yok, bekar arkadaşları temsil etmek bana düşüyor. Hayatımda da zaten kimse yok. Yalnız olmaktan keyif aldığım bir dönemdeyim" diyerek cevap verdi.

Senaryo okuduğunu ve gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen oyuncu yakın arkadaşı Özge Özpirinçci'den övgüyle bahsedip "Onun hayranı ve fanıyım" dedi.

Berrak Tüzünataç'ın bitmeyen tatili! Denizde sohbet etti

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.