• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Beril Pozam paylaştı eşi Ersin Arıcı'dan yorum gecikmedi: 2. foto başta olmalı...

Artur

Forum Üyesii

Dizi setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen iki ünlü oyuncu Ersin Arıcı ve Beril Pozam ağustos ayında dünayevine girmişti.

Ersin Arıcı yaptığı açıklamada, "İyi ki hayatlarımızı birleştirdik" demişti. Beril Pozam evlilik teklifi sorusuna, "Güzel bir ortamda çok güzel bir anda yıldız kaydı ve bir evlenme teklifi aldım. Kısmetimiz gerçekten birbirimizi bulmuş olmamız" açıklamasında bulunmuştu.

Arzum Onan yeni yaşını kutladı! Yüzüne yansıyan ışığı işaret kabul etti

İkili Yalı Çapkını dizisinde birlikte rol alıyor.

Instagram'dan yeni paylaşım yapan Beril Pozam peş peşe fotoğraf karelerine yer verdi. Fotoğraf sıralamasına bir türlü karar veremeyen Beril Pozam'a destek eşi Ersin Arıcı'dan geldi. Ersin Arıcı sitemli yorumunda, "Ben 2. foto başta olmalı demiştim oysa ki" ifadelerine yer verdi.

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de huzuru bulamadı! İşte yeni taşınacakları ülke

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.