• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Bergüzar Korel'den Halit Ergenç açıklaması! 'Her halini beğeniyorum'

Artur

Forum Üyesii

Eşi Halit Ergenç ve çocukları ile Londra'daki yaşamından bahseden Bergüzar Korel, "Burada nasılsa orada da öyleyiz aslında. Orası daha sakin ve yavaş bir hayat. Buraya gelip gidiyoruz ara ara. Yeni bir projemiz var şimdi" dedi.

Yeni dizisi için saçlarını değiştiren güzel oyuncu, eşinin tekrar uzattığı sakalları hakkında, "Her halini beğeniyorum. Keseceğiz tabii ki sakalı, şimdilik böyle" açıklamasını yaptı.

"SAKALIMI SORUYORLAR"

Halit Ergenç ise "Londra'ya gidip geliyoruz. Sakallarımı soruyorlar sık sık, yeni bir iş için uzattım yine sakallarımı" ifadelerini kullandı.

90’lı yılların Ankara'sına hüzünlü bir yolculuk! Yaşanmış bir hayat hikayesi 'Annem Ankara'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.