• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Bergüzar Korel'den Annem Ankara paylaşımı: Zuhal seni o kadar çok sevdim ki...

Artur

Forum Üyesii

Yaşanmış bir hayat hikayesini ekrana taşıyan Annem Ankara, bir annenin çocukları için verdiği mücadeleye sahne oluyor. Çarşamba akşamı Kanal D’de yayınlanan Annem Ankara dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel'den yeni paylaşım geldi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Bergüzar Korel şu ifadeleri kullandı:

Ah Zuhal... Seni o kadar çok sevdim ki... Yaşadığın her acıda içine akıttığın gözyaşının, çocuklarına bakışında umuda dönüşünü sevdim.

O küçücük ekmek bayiinin içini, dört kişi uyuduğunuz o küçücük odayı bir masal alemine dönüştürmeni sevdim.

Hasan’a dilinden öfke, gözünden aşk akıttığın anları sevdim.. Ama en çok tüm dünyadaki evlatlara yetecek o şefkatini sevdim.. Yüreğin yüreğimde, elin elimde..

Annem Ankara'dan çok konuşulacak yeni fragman! 'Abiler ağlamaz'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.